2013. június 6., csütörtök

Nem elég a tej?!

"Amikor még nem elég a tej..." 
"Amikor már nem elég a tej..." 
Gyakran hangzanak el ezek a mondatok első, vagy többgyermekes édesanyák, egészségügyi dolgozók szájából. Valóban előfordulhat az, hogy kezdetben, vagy később nem elég a babának a tej? Egyáltalán honnan lehet tudni, hogy jóllakott a kicsi? Az elegendő tej termelése alkat, szerencse, családi örökség kérdése lenne? A természet tényleg elkövette azt a baklövést, hogy az első pár napban éhezteti az újszülöttet? Van-e mód arra, hogy már az első perctől kezdve legyen az anyának teje? És arra, hogy később is fenn lehessen tartani a termelést? Mik azok az alapok, amiket jó, ha előre tudunk? Mik lehetnek a buktatók? Mi van akkor, ha tényleg nem elég a tej? Mi lehet a megoldás? Honnan lehet segítséget kérni?

Ha tudja a válaszokat és megosztaná tapasztalatait, vagy éppen bizonytalan és keresi a megoldást, jöjjön el, beszélgessünk, tanuljunk egymástól! Az aktuális témán kívül is lehetőség nyílik kérdéseik megválaszolására. Szeretettel várunk minden érdeklődő édesanyát és babát, várandóst és pocaklakót!

Helyszín: Honvédkórház 2.sz. telephely, D épület 2. emeleti előadó terem (Podmaniczky utcai bejárat)

Időpont: 2013. június 27. 10-12 óráig

Mivel a klubban várandós kismamák és egészen pici kisbabák is megfordulnak, ezúton is kérjük, hogy fertőző betegek klubunkat ne látogassák! Megértésüket köszönjük!