2013. február 2., szombat

Otthon az újszülöttel: tanácsok útvesztőjében

Ki ne akarna a legjobb anyukája lenni születendő gyermekének? Ki ne akarna megadni neki mindent, amit csak tud? De vajon mi az a minden? Mire lehet a babának valóban szüksége? A legaranyosabb mesefigurákkal dekorált babaszobára? Baldachinos kiságyra? 5 pontos biztonsági övvel ellátott, multifunkciós babakocsira? Anti-kólikás, BPA mentes cumisüvegre? Vagy sok-sok testközelségre? Hordozásra? Igény szerinti szoptatásra? Szeretgetésre? Válaszkész gondoskodásra? Vagy netán sírni hagyásra, hogy erősödjön a tüdeje? Alvástréningre, hogy megtanuljon egyedül aludni? 

Még meg sem született a babája, de már most kezd elveszni az ellentétes tanácsok útvesztőjében? Vagy már otthon van a picivel és egyik tanács bizonyul haszontalannak a másik után? Hogyan "működik" jól a kisbaba? Ha tudja a választ és megosztaná tapasztalatait, vagy éppen bizonytalan és keresi a megoldást, jöjjön el, beszélgessünk, tanuljunk egymástól! Szeretettel várunk minden érdeklődő édesanyát és babát, várandóst és pocaklakót!

Helyszín: Honvédkórház 2.sz. telephely, D épület 2. emeleti előadó terem (Podmaniczky utcai bejárat)

Időpont: 2013. február 28.

Mivel a klubban várandós kismamák és egészen pici kisbabák is megfordulnak, ezúton is kérjük, hogy fertőző betegek klubunkat ne látogassák! Megértésüket köszönjük!